PINJAMAN PERIBADI

Pinjaman peribadi adalah dianggap salah satu pinjaman yang mudah memohon di Malaysia kerana ia biasanya tidak bercagar, bermakna bahawa anda tidak perlu mendapatkan jaminan atau meletakkan cagaran untuk hutang anda akan menanggung . Walau bagaimanapun, sesetengah pinjaman peribadi ditetapkan sebagai selamat, terutamanya kepada orang-orang yang mempunyai sejarah kredit yang buruk tetapi masih perlu mendapatkan pinjaman tunai segera. Bagi pinjaman peribadi bercagar, peminjam boleh berikrar akaun banknya atau barang-barang berharga yang lain sebagai cagaran sekiranya dia gagal untuk membayar. Pinjaman peribadi memberi peminjam cara yang cepat untuk mendapatkan wang tunai tetapi peminjam juga boleh mengambil kesempatan daripada ciri-ciri tambahan berikut .: – Terma pembayaran fleksibel yang membolehkan anda untuk membayar lebih daripada jumlah yang diperlukan untuk pinjaman tunai anda, dan juga untuk menukar syarat-syarat pinjaman peribadi anda, oleh itu membantu anda menyelesaikan hutang anda lebih cepat. – Satu barisan kredit pusingan, yang merupakan perkhidmatan kewangan yang membolehkan anda mendapatkan sejumlah wang apabila anda memerlukan wang, sebagai pertukaran untuk membayar yuran komitmen.

Mohon Sekarang

PINJAMAN PERNIAGAAN

Pinjaman perniagaan membolehkan anda mengembangkan perniagaan anda tanpa sekatan ke atas bagaimana untuk menggunakan wang. Fleksibiliti, kelajuan, dan kemudahan adalah penting kepada kami supaya anda boleh memberi tumpuan kepada operasi teras anda. Kami boleh membantu anda mencapai matlamat perniagaan anda dengan penyelesaian pinjaman yang fleksibel kami. Pinjaman Perniagaan kami adalah terbuka kepada semua perniagaan korporat / komersil yang sama ada memerlukan banyak wang tunai, atau untuk membiayai pinjaman perniagaan sedia ada. Jika pertumbuhan perniagaan anda sedang mengalami masalah kewangan kerana kekurangan wang tunai, tidak dapat menjamin kuantiti besar barangan yang membawa kepada yang lebih rendah keuntungan, memerlukan aliran tunai dengan segera, atau mengalami kelewatan dalam bank pemindahan pinjaman, kami bersedia untuk berkhidmat kepada anda dalam menyelesaikan masalah kewangan anda. Pinjaman Perniagaan kami datang dengan bayaran tetap setiap hari atau setiap minggu, yang bermakna anda boleh merancang inisiatif baru, mengembangkan syarikat anda, atau melabur dalam saham. Permohonan pinjaman anda akan diproses oleh perunding pinjaman kami yang mesra dan profesional apabila menerima dokumen yang disebut. Setelah pinjaman anda diluluskan, kami akan segera melepaskan jumlah yang anda telah memohon secara tunai.

Mohon Sekarang

PINJAMAN BERCAGAR

Kami memberi pinjaman cagaran bernilai tinggi kepada rumah, rumah kedai, kondominium dan lain-lain lagi. Kami akan menilai rumah cagaran anda, jika jumlah cagaran tersebut dapat diterima, wang tunai akan diberikan segera kepada anda berserta dengan resit cagaran. Kami menerima cagaran seperti Rumah Teres, Banglo, Semi-D, Town House, Rumah Kedai, Kondominium dan Pangsapuri. Anda hanya perlu membawa dokumen yang ingin di cagarkan dan serta serahkan kepada kami untuk membuat pengesahan. Penebusan barang cagaran anda boleh dibuat selepas baki hutang diselesaikan telah dijelaskan. Anda hanya boleh menebus barang cagaran anda selepas menyelesaikan baki hutang tersebut.

Mohon Sekarang

Jenis Pembayaran

Cagaran 1% bulanan, tanpa cagaran 1.5% bulanan | Cagaran 12% tahunan, tanpa cagaran 18% tahunan.
Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut!

Borang pendaftaran* Hanya untuk kawasan Kuala Lumpur dan Selangor.
** Yuran tidak diperlukan untuk pinjaman wang.
*** Sila berhati-hati supaya tidak ditipu!


Jalan Setia Prima, 40170 Shah Alam, Selangor.

+6016 309 0493